Dáma v kavárně

Dáma v kavárně

Anotace: Nemám co říct.

Dáma v kavárně
Je krásné vzpomenout si na tě,
jak sedíš na té židli a každou
chvíli se tvé oči zdvihly
od popsaného papíru.

Něžné rty tvé se topily v kávě
a je jen na mě,jestli si půjdu
k tobě přisednout nebo tě budu
pozorovat mlčky dále.

Prsty tvé kvapně píší a to co je
ruší je srdce mé,které tak hlasitě buší.

Já sedím o kus dále a sleduji tě stále,
ale nedokáži se přiblížit k tobě,mladé dámě.

Už pomalu ze židle se zvedáš a na ulici někoho
hledáš.Avšak kočku jen tvé oči spatřily a ty
si sedáš ještě na chvíli.

Dveře se otevřely,do kavárny vešel nevítaný host.
Tebe si odvedl a mě přepadla ukrutná zlost.

Ale když jsi odcházela,na mě jsi se podívala,
tvé rty se usmály a vzpomínku na tě mi v mysli
nechaly.
Autor Kytoveček, 11.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fííííííííí... téda. to je velmi pěkné.

11.03.2008 17:29:00 | Já Esther Ruth

Parádní... :) ... ta další už je tvoje;)

11.03.2008 16:45:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí