Klidná duše

Klidná duše

Anotace: Po přečtení pár básní,možná i výčitek,,a tak,,proste musela jsem neco napsat..aspon neco..Musela jsem ze sebe vypustit alespon nejakou reakci..ze nejsem ledovy kamen...Ac mozna nekteri si to ted mysli..ALe nekteri ne:-)...

Nechci blinkat,nechci řvát,(momentální pocit)
jen pár tvých rýmů citovat…

V zapomnění opomněla,(Ne však uplně zapomněla)
že smutek není ten, co jsi znala.

Vím, já způsobila hodně bolesti,
né , však sama
a né myšleno zlostí.(i já ji měla)

Ano vědoma tím si jsem,
však pro to co je,
srdcem, trpělivostí a vírou…
došla jsem až sem. (..a ne jen já)

Přes mrtvoly,
prý to nešlo jinak,
A asi ani ne.
a možná i jednou bych si přála,
aby pochopení jsi ty vzala.

Klidnou duši, plnou štěstí
Klidnou duši, v odpuštění
A klidnou v pochopení…

Tolik slz za námi všemi je,
Tolik, že víc jak moře množství vně.

Povětří okolo, však to moře vyschne,
Povětří a slunce dál se moře už nedostane.

Nerozplaví, nezvětší se v budoucnu,
už téměř není a na nás,
ta padající voda zapomene.
Vzdyt podívejte každý,
jen usnu ..
….a moře z nás…
To už není-..:-)…

Nevím zda je to pochopitelné co jsem napsal snad ano..aspon pro nektere
Autor anrUth, 12.03.2008
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí