Pohřbil jsem ........

Pohřbil jsem ........

Anotace: Už dávno jsem ji pohřbil.....

Bílou růži
v dlaních ukrývám
a trny rvou mi kůži
když proklínám
květinu

květinu od krve
kterou o odpuštění prosím
a není to poprvé
co na kolenou ji rosím
slzami

na kolenou
schoulený v klíně
s černou ženou
pohřbil jsem v hlíně
svoji naději...
Autor Nola77, 08.07.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

život nás často zklame a klame

10.06.2006 16:31:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí