PŘEMÝŠLET

PŘEMÝŠLET

Anotace: (zase jedna hloupost)

se nevyplácí...život je jen pohádka,
připadá ti,že se ztrácí...tvoje věčná samota,
přijde muž a ty jsi žena...spojí se vaše těla,
nezůstaneš oblečena...před bohem i před ním nahá,
zcela do něj pohlcena...vzrůstáš jako něha,
city přehlcena...samotou vzrušená,
pak nezbyde než temnota a příšera!!!
Autor jarkaj, 08.07.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí