Zkouška ohněm

Zkouška ohněm

Anotace: ...mnohdy netušíme, co všechno nás posiluje...

Sluncem proplouváš,
plameny pálí,
ta zkouška ohněm
mění se v dary...

Vládu získáváš
sám nad sebou
a nad nesmírnou
mocí ohnivou.

Bol už nevnímáš.
Tělo zocelí
a krásu života
plně ocení.

Živel ovládáš
a přání zhmotnění...
v dlaních pulzuje
síla tvoření.
Autor Cecilka, 08.07.2005
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí