Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...pro Anděla... s malými křídly...

a vzpomínky prchají
opouští mysl
jen blázen věří
že zůstanou na vždy
to co jsi včera
v srdci nesl
může nést zítra
klidně každý...
držíš mou duši
za malý cípek
pomalu ztrácíš
odvahu svou
čekáš až příjde
ten správný zítřek
a zatím vzpomínky
mizí si tmou...
jsi moje vzpomínka
marně tě hledám
pomalu bledneš
a mizíš v čase
už svoje další dny
čekání nedám
tak naposled
-Anděli vrať se
Autor En, 12.03.2008
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Vladimír P., drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pomozme svym pranim, krasne napsane.

28.03.2008 00:29:00 | carodejka

jaktože jsem Tě nezaregistroval dřív???

28.03.2008 00:17:00 | Vladimír P.

Pěkné. Snad se anděl vrátí, kdo ví.

12.03.2008 21:51:00 | Psavec

zajímavé:)

12.03.2008 19:20:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí