Zpověd zklamání

Zpověd zklamání

Anotace: Tolik bolí zrada

Láska střídá se s nenávistí
Ublížila si mi, proč ?
Se oči tiše ptají
Tak odpověz, proč ??

Kolikrát mám se ještě
Zalykat slzami bolesti
Procházet se deštěm
Vidět a plakat bolestí

Tak se netvař jako světec
Na tohle nemáš odpověď
V srdci jako na papíře štětec
Maluješ mi svou zpověď

Ale já ji nechci slyšet
Nechci ji znát
Stejně jako tebe vidět
Tak přestaň konečně lhát

Opustila si mě, když jsem plakala
Potřebovala jsem tě, moc
A ty ses jen dívala
Jak trpím celou noc

Jak kapesníkem stírám žal
Co si mi způsobila
A nikdo se mě nezeptal
Jak moc si mi ublížila

Proto teď píšu tyhle verše
Ať do srdce tě bodají
Není vztek., co ze mě dýše
To je to, co cítím potají

Tak to dávám světu na odiv
Nejsem ta špatná, já to vím
Sklidila si snad obdiv
Ale těch, co za to ti nestojí

Až to poznáš, za pár chvil
Jak sama budeš stát
To dech mě se zastavil
Já nebudu se smát

Pomůžu ti, a pak tě nechám jít
Proč se klidně ptej
Abych s čistým svědomím mohla žít
Pak táhni, a už nemeškej ! ! !
Autor llussinka, 12.03.2008
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí