Můza

Můza

Anotace: tragická básnička o vraždě, smrti a ztracené lásce... bylo aji zhudebněno, punkovou kapelkou Zpožděnej vlak

Smrt jí sluší
jak hadovi uši
Stojí v dlouhým plášti
na ulici v dešti
Cylindr na zvrácené hlavě
Životem prolítla bezhlavě

Kdo v tom má prsty?
Kdo ji vyprostil
ze spárů života
teď ani nedutá

Dlouho tam ležela
obloha brečela
Krev z ran jí vytéká
a vrah dál utíká
Myslíš že nikdo ji nehledá?
Někdo však přece ji postrádá

Měla už tu dávno stát
Měla mi polibek dát
A mezitím líbá jen
promoklou matičku zem

Vydal se na cestu
k jejímu squatu
Tma jako v pytli
zakop o hmotu
Sehl se, kouknul se co to tu leží
Posvítil si na to, uvěří stěží

Kdo to jen provedl?
Smrti vstříc odvedl
mou drahou můzu?
Zažije HRŮZU!
Autor Estelle, 12.03.2008
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný má to příběh...

12.03.2008 21:52:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí