Long Way

Long Way

Anotace: psáno jako text písně, protiválečná s anglickým refrénem

Sedíme sami, a přece spolu
Náš džíp uhání krajinou
Jak rytíři kulatýho stolu
Každej z nás myslí na jinou

R: Why we must go to wars?
Our fate is in the stars
Shall I see again my familly?
Will everything turn out more happily?
It´s long way, but don´t care
It´s long way, but the end will come

Proč sakra musíme
bejt blbí vojáci
Život si zprasíme
budou z nás mrzáci

Přijedem na bojový pole
Samopal do ruky
Letí sem granát, no TY VOLE!
Marek je bez ruky!

Po hlíně běžím
Ránám uhýbám
Přemýšlím stěží
Na štěstí spolíhám

Štěstí však netrvá donekonečna
Smrt vlezlá, pomalá, byla zbytečná?
Kdyby všichni lidi byli hipíci
války by nebyly, dal bys mi kytici
Autor Estelle, 12.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí