Sen

Sen

Anotace: Není to přímo vyprávění snu, ale....

Když jsem se ráno probudil,
jako bych se znova narodil.
Byl jsem z noci silně otřesen,
a byl jsem rád, že už je konečně den.

Strašidelný sny poslední dobou mám,
Celý noci se s nima potýkám.
Noční můry řádí v mojí palici,
Asi z nich brzo dostanu mrtvici!

Ale to nic není proti skutečnosti.
Když se ráno oblíknu a vyjdu ven,
Vidím, že svět je plnej podivností,
Že realita je ve snu sen.

Někdy mám zase sny veselý,
Že se mi chce ještě zůstat v posteli,
Zůstat ležet, zůstat spát,
Podivuhodný příběhy prožívat.

Ty mý sny jsou šílený jako hrom,
Někdy běžím pozpátku maratón,
Jindy jsem řidičem tramvaje,
Na trase Brno – Himaláje.

Ale to nic není proti skutečnosti.
Když se ráno oblíknu a vyjdu ven,
Vidím, že svět je plnej podivností,
Že realita je ve snu sen.
Autor štěbetavý zástupce, 12.03.2008
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Neferehathor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí