Úlet

Úlet

Anotace: Radši ne ... :)

Lásko, asi potřebuji pauzu,
Mám chuť na nějakou další kauzu,
Zablbnout si a dál zas jet,
Chci si prostě uletět!
Pak se zase k tobě vrátím,
Dalších pár let s tebou strávím…
Copak je to tak nemožná vidina?
Myslíš si snad, že každej
vždy s tou samou usíná?
Tohle musíš pochopit,
Sám jsi nikdy nebyl jinej,
Případně mi odpustit,
Řekni, cejtil jsi se vinej?
Chci to poznat na svém těle,
Oddat rozkoši se směle,
Nežít stále podle řádu,
Ozkoušet pár kamarádů :)
Autor Puck, 13.03.2008
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Xindy, katrin_ka, jesterka, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tahle se mi moc líbí..má spád a náboj...změna je život...

18.03.2008 04:56:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí