Jako princezna...

Jako princezna...

Anotace: A já pořád čekám na tebe a ty nikde... :-(

Princezna zamčená v komnatě,

V hradní věži pláče.

Kouzelník tváří se nezkrotně,

Po boku malé dráče.

Prince však nikde není,

Pláč slzy v perly mění.

Čeká, čeká, ale nikdo nikde,

Hradní věží nikdo nepronikne.

Dlouhé vlasy spouští z okna,

Tenhle sen se jí zdál bez omylna.

Tak sama se teď zdála,

I když o lásku pečovala.

Jakoby svět oněměl,

Možná, že princ zapomněl.
Autor italydark, 14.03.2008
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí