Loučení

Loučení

Anotace: ...ne vždy je mi do zpěvu...

Loučení

Jak říci sbohem všem těm krásám,
jež vídával jsem každý den,
když nad hlavou mi slunce jásá
a ptactvo tančí nad polem.
… tak lehce…

Proč opustit mám věci blízké,
vše co znám a měl jsem rád,
vzpomínky na věci hezké,
zůstanou v nás napořád.
… hluboko uvnitř…

Kde vzít mám sílu, k další pouti
já ztratil cíl již před časem.
Duši mou teď smutek rmoutí,
mám nutkání jít za hlasem…
… jenž mě zdálky smutně volá…

Jak rozhodnout se, nemám zdání,
svou roli hrát, já nechci již.
Stáří mě teď k zemi sklání,
s každým dnem jsem k smrti blíž.
... nevyhnutelně...

Mé vzpomínky mi hlavu tíží,
snad stovky let jsem sám tu žil,
tuším, že se konec blíží,
však rozhodnout se, nemám sil...
... a temnota mě obklopuje...

-Sheridan2005-
Autor Sheridan, 08.07.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proklatě by to mohlo být ještě temnější a expresívnější, dle mého, jenomže potom bys dostal 0%.-)

01.02.2006 10:30:00 | Petr Miroslav

Nějak dlouho jsi tu nebyl... :( Pokud nahlédneš, podívej se prosím na mou"Všem na Literu."

07.09.2005 22:06:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí