Vysněný svět . . .

Vysněný svět . . .

Anotace: Snění ...

Vysněný svět ...
Ten svět tam v dáli ...
Ten svět, co je náš ...
A co se podle nás mění.
Jsme sami sebou
A nikdo nemůže nám ublížit ...
Můžeme jít kamkoli,
Ke komukoli se přiblížit ...

Vysněný svět ...
Svět s krásou v duši ...
svět co je tvůj,
nikdo ho nenaruší ...

Ale přesto ...pláč ...křik a zklamání ...
Hledáme odpověď,
Proč realita nás dohání ...
Nutí nás snít ...
Realita je váhání
Kudy máme jít ...
Autor Philosophic Theory, 14.03.2008
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí