Stačí len byť

Stačí len byť

Anotace: taká polobaseň o hľadaní niečoho na čo nepoznám meno, ale viem, že bez toho človeku stále niečo chýba

Stále niečo hľadám
naháňam niečo neuchopiteľné
...nevysloviteľné
Tieňové divadlo na tisíc sposobov
Čím som naozaj?
Som zhlukmi tisícov mien?
Som výčtom vlastných vlastností?
...nie, to predsa nie som ja
Ako nájdem miesto
kde sa človek cíti naozaj celý?
Chvíľu, v ktorej niekto rozsvieti svetlo
a všetky tiene sa rozplynú
Chvíľu, v ktorej ucítim
že mi nič nechýba
že stačí len byť
a že to úplne stačí
Autor Snake woman, 08.07.2005
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí