Lidská hlasitost

Lidská hlasitost

Anotace: Lidská hlasitost

Ááááááááááá,
bolí mě hlava.
Parta lidí to na svědomí má,
která se busem, stejně jak já, vydala.

Hudbu ze sluchátek poslouchám,
a na dosti decibelech ji mám.
Přesto jejich hlasy vnímám,
já jim snad na hubu pásku dám.

Každý z nich se o něčem baví,
křičejí tak, jak když něco slaví.
Kurňa, to jsem si vybral bus pravý,
který operní, hlasité zpěvačky rozváží.

Někdo by ale namítl,
že se něco aspoň doví.
On by je snad i pobídl,
a oni by tuplem nepřestali.

Ale k čemu mi jsou informace,
o tom, jaké jsou nej kredence?
Jak se daří něčí povedené dcerce?
a jak budou říkat nové fence?!

Já raději vystoupím,
a nebudu se zdržovat tím.
Raději si taxi zastavím,
to zas já život někomu otrávím.
Autor James Tony, 15.03.2008
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Carver, Vlk v rouše, Šerák, Baldeus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D... jako bych tě viděl

15.03.2008 19:25:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí