Víra

Víra

Anotace: .............

Věříme v lásku?
Věříme v sebe?
Víra je slepá a jak mráz zebe.

Věříme na zázrak?
Věříme v dobro?
Víra ja krutá jako hra s kobrou.

Věříme na lidskost?
Ach jak jsme hloupí,
tvou víru za prachy každý si koupí.

Prodáš svou víru,
a prodáš i sebe,
víra je slepá a jak mráz zebe.
Autor DERALTE, 08.07.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra, ta nám dává vše ostatní... víra v cokliv. Díky ní táhneme svou káru dál.

30.08.2011 00:01:00 | Freelife

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí