Dívka v bílém

Dívka v bílém

Anotace: asi přelud?.......

Já viděl krásnou dívku,
bílou jak padlý sníh,
ona však byla mrtvá,
jen v očích něžný hřích.

Já viděl bílou dívku,
jak leží v márnici,
na jejím útlém těle,
se střídaj medici,
jak vlci na jehněti,
jak supi na krávě,
a ona byla krásná,
jak slzy na trávě.

Já viděl bílou dívku,
i její rudou krev,
cítil jsem její nářek,
slyšel jsem smrti zpěv.

Já viděl bílou dívku,
i její černé vlasy,
je to má vyvolená,
královna mrtvé krásy.
Autor DERALTE, 08.07.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí