Koleje

Koleje

Anotace: ....všechny někam vedou....

Koleje běží před tebou,
jsou jak dva lesklí hadi,
ty nevíš kam až povedou,
a dálky tolik svádí.

Ubíhá pražec za pražcem,
na cestě do neznáma,
bože jak toužím někdy jít,
tu dlouhou cestu s váma.

Kolejí spojky rachotí,
pod koly stovek vlaků,
lucerny svítí na cestu,
v krajině černejch mraků.

Koleje,vlaky,nádraží,
a život tuláka,
nic jiného mě v životě,
snad tolik neláká.
Autor DERALTE, 09.07.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí