Váhám, přemýšlím...

Váhám, přemýšlím...

Anotace: ...

Vše odplouvá do mlhy,
i úsměv můj se ztrácí.
Rozpoutává obavy
vše, co se nevyplácí.

Odešla má naděje,
však vytrvalost radí,
"Dej se znovu do boje!"
Otevři srdce brány.

Mluvit, ale neříkat.
Slyšet, ale neposlouchat.
Naslouchat, ale nerozumět.
Otevřít se, ale zůstat zavřený.

Jak odehnat samotu,
když v davu ukrývá se.
Jak umlčet nelásku,
když do srdce zarývá se.

Nedýchat, dusit se volností.
Být v pohodě, ale trpět bolestí.
Utíkat, stále však na svá záda zírat.
Nečekat, pořád nesmyslně očekávat.
Nebrečet, jen usedavě plakat.
Nemyslet a všem za pravdu dávat.

Na konci všeho starého
ať začátek čeká znova.
Snad nenechám své obavy
obklíčit mě kol do kola.
Autor Morgana la Fay, 15.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: Squat_the_world, 6thSun, Oťas, Roger, Psavec, Vlk v rouše, štěky, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨nenechej:) jinak povedené, líbí líbí

15.10.2008 23:28:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí