SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Anotace: co psát? čtěte sami...

zase jsem viděla svítání,
v běhu slunce se vyklání...
zpívá moudrost věků,
je to už i k vzteku...
že krásné je jen se zrodí,
v ranní rose se brodí...
zoufalá nad činy lidí,
dívám se dolů,kde bydlí...
číhám na jejich chyby,
přeci jenom co kdyby...
z oblaků jako divá saň,
dívám se dolů naň...
bídné jsou činy jejich,
jak říkají, co kdyby - zda-li bych...
Autor jarkaj, 09.07.2005
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí