našla jsem....

našla jsem....

Anotace: naděje????

našla jsem na zemi,
hvězdičku, naději...
byla krásná a jasná,
najednou v zápětí, ona mi zhasla...
vidím tu hvězdičku,
jak v mé dlani spí...
vidím jak lehounce se tetelí,
vidím tu hvězdičku...
zavřená očka,
spí jako zakletá kočka...
vidím tu hvězdičku,
je ještě naděje?
že rozsvítí se?
vidím tu hvězdičku...
říkám si i naděje zhasla,
ona však otevře své oči temné,
pohlédne na mě...
usmév jí po tváři přelétl za mě,
hvězdička vstala,
světlo své vzala...
nabídla mi svoji malou ručku,
já sundala svoji hučku...
pak viděla jsem ji na nebi,
moji hvězdičku, moji naději...
ona nezhasla teď svítí,
jako půlnoční kvítí...
visí na obloze,
a křičí na mě...
jsem tu pro tebe a již nikdy nezhasnu!!!
Jsem tu jen pro tebe!
Najděte si si svoji hvězdičku,
co naděje je,
přenechám Vám svoji dlaň,
aby se mohla rozsvítit i VÁM!!!
Autor jarkaj, 09.07.2005
Přečteno 741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí