Vyznání lásky:o)

Vyznání lásky:o)

Anotace: Já mám rád zelenou:o(

Ten šedivej stařík musí být stejně šílený,
chudáci dinosauři...milióny let Zemí vesele brázdili,
ale on mlel si svou:,,Jsou moc zelený!"
Jejich beztarostné dny prý skončili!

Budiž světlo!Červená,černá,bílá,žlutá jsou prej cool,
mezi námi...bůh bude asi pěknej vůl:o)
Ty tvorové se mu tam dole jen kyjemi do šišek mlátili,
až jednoho dne pro všemocného smysl ztratili!

Už ale trochu senilní,dostal nápad,že je utopí,
a tak když Noe statečně na člunu mu ujížděl...
zapoměl co vlastně chtěl.
Legenda vypráví,že pak do předčasného důchodu odešel.

Občas v kamnech zatopí,
a na náš svět už jen dohlíží,
ten náš svět...

Pak věk se s věkem sešel a je tu naše bláznivé století,
jenž chci strávit lásko jen ve tvém objetí.

A ten nahoře se bude s námi smát a tancovat.
Nechápu co proti němu všichni máte!
Vždyť on má lidi rád:o)
Autor Lukáš Sláma, 16.03.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí