Slané srdce

Slané srdce

Anotace: prostě...některé věci nezvládám, i když bych chtěla:( fňuky fňuk:)

Mám položenou hlavu na tvé ruce
Jak se mi usíná a sní tak sladce
Ty mně hladíš něžně vlásky
Doba štěstí - plná lásky
Řekneš: „Sluníčko, vstávej, už je nový den.“
A tak se probudím…a vše je náhle sen

Opustil jsi mě
A já tě chci držet za ruku
Řekl, že už spolu nebudem
Však já upínám se k zázraku
Dnes než včera nejsem o nic silnější
Nechci slyšet, že to pro oba je nejlepší
Přeji si, ať čteš mezi řádky
A odpovíš mi…brzy zpátky

Jenže jsem ta, co tě více ráda má
Ta co tě vidí ve věcech, co vzpomíná…

A když se večer svíčka zhasíná
Mé oči slané slabost zavírá-
tam srdce hořce, trpce usíná

Vzpomínky mé a samotné srdce v posteli
Láska umí být nebe i peklo na zemi
Autor tyxka, 16.03.2008
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Someday, l.rosnicka, Alan Black, saigonek, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Laska ma mnoho podob...

17.04.2008 22:39:00 | Someday

Ano...i taková je láska...

16.03.2008 17:50:00 | saigonek

...je mi smutno za tebe,ale zvykej si,ještě to poznáš mnohokrát.

16.03.2008 17:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí