Prosím

Prosím

Anotace: i prosby jsou někdy málo ....

Prosím jak malé dítě
prosím a je to málo
slzy prý málo sluší
prosím ne nahlas
ale už tiše
přijď a pohlaď mou duši.

Však zbytečné jsou prosby mé
..čekání bolí víc a víc
soumrak už sklání se
na nebe stoupá půlměcíc.

Opět a zase smutek se vkráda
..znám to
často kryje mi záda
zvykám si
....pomalu duše má stráda.

Počkám... vše přebolí
a ráno slunce výjde zas
však jedno vím
už nikdy nenastane
...proseb čas.
Autor Pika, 16.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Perfektni...čas kryje mi záda...opravdu pěkné smutné zároven decentni nemá to chybu.

12.04.2008 21:22:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí