Tisíc otázek

Tisíc otázek

Anotace: Odpovědi už jsou asi zbytečné....

Rozhlédnu se - všude je tma,
tisíc otázek chtěla bych ti dát.
Tisíc?A možná ani jednu...
Kouknu se ti do očí dnes poprvé neuhnu.

Mlčíme...jako by už nebylo co říct
proč?Kam jsme se ztratili?
Je toho tolik, co jsme oba zkazili.

Neumím volit ta správná slova
utápím se v tom zas a znova...sama
Byli jsme někdy vůbec opravdu spolu?
Neptám se!Asi pravdu slyšet nedovedu.

Chytneš mě za ruku a já vím,
že je to jen z povinnosti,
už se nemusím na nic ptát...
Autor Kariš, 16.03.2008
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí