o samotě

o samotě

Anotace: jak je smutno v bezpečných útočištích

zamkni se za dveře starého kostela
schovej se pod křídla sošného anděla
chytni ho za ruku -
že to se nedělá..?

srdce že tluče ti pod tenkou košilí
andělé kamenní jako by tušili
nechtěj´ tě opustit
i když by rušili

zavřená pevně za petlicí kostela
všichni i s ním se mi odvrací docela
pusťte mě pryč
vždyť já nechci být zbabělá!
Autor Melitelee, 16.03.2008
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: La Suneteto
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vezmi ho za ruku!
na nic se nezeptá,
Neboj se ničeho!
anděl Ti zašeptá.

Teď sundej petlici,
obavy ztrať!
Však budeš-li potřebovat
klidně se vrať!

20.03.2008 23:28:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí