Malá bezbrana?Ee..

Malá bezbrana?Ee..

Anotace: Plné kecy mojí hlavy..plné kecy..zmáknu to...šmrnc tomu dodavam...a achjo...

Ted na tobe to je osoba malá stydlivá,
Ted na tobe je váha vztahu..
Nejsi tak slabá a prohnilá.

Ukaž sílu,vzdyt nejsi ratlík
Ukaž sílu a chyt šanci za krk.

Ted na tobe to je urničko žalostná.
Ted na tobe..co myslis, ze kdo chce..treba jako já?
Ukaz silu ukaz co v tobe je,neukazuj slabotinu,vzdyt on Te stejne miluje.
Ted na tobe to je mala malicka,
kdy poseres malickovi nohy,
kdy zatukas na dva snoby,
kdy ukazes..tu trapnou dracici,,,
Co Renata o tobe rikavaaa...

Na prdel ti dává,sám to dobre ví,tvojí pevnost to jemne zocelí.(jako vzdy:-) )
Jo sex ten ti zprvu riká jak Ufounovi mech.
Jo sex,obrat list holka a udelej to ted.
Jo sex,ten si o to rika,
Jo sex ukaz vsem jaká tebou panuje pýcha.

Vášen prej si o tom slyšela,
vášen soused slysel,jak si zase brečela.
Vášen,dokážeš jí vydolat.
Vášen stud nakopej a rekni,
co temahle kecama co ted si vlastne myslela...
Autor anrUth, 16.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí