Od začátku...

Od začátku...

Anotace: pro toho, kdo pro mě moc znamená...snad si uvědomí, co chtěla jeho malá básnířka říci, protože já si uvědomila už dávno...

Usnadňujem si náš vesmír společným mlčením,
koukám na tebe skleněným souzněním...
...všechno jsou naše společné stavy...
...můžem za ně oba-naše obě strany...

A ikdyž řešení nenajdem na další stránce,
považuju Tě za životního zachránce,
se kterým chci prožít dobré i zlé,
na kterého budu čekat i na straně oné...

A tak si tyhle dialogy schováváme od začátku,
někdy jsme se spolu ztráceli v zapomění,
ale vím,že mě nemiluješ jen o Valentýnském svátku...
... a to mě drží...nad setměním...

..............Občas rozbrečí mě tvé srdce,
snažila sem se hledat útěchu v náručí jiného přítele,
teď vím, že bez Tebe mi není sladce..
...ne v něm, ale v Tobě najdu všechny anděle...

........

.........
..........
Tvoje D.
Autor Lexisa, 17.03.2008
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Lenni, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí