bolestivá

bolestivá

Anotace: ...

Keď sladko zaspávam
na tvrdom stole,
v tichosti počúvam
malé svoje bôle,
mlčane,
nehnute,
hrám si pevnosť
Tvojich krokov,
a postupnosť rokov
zabudnutia
počítam na prstoch
obidvoch rúk,
vieš,
bolí to,
umlčať to skús,
lebo ja neviem ako.
Autor adida, 17.03.2008
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, Puck, Franti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí