Už aby to bylo

Už aby to bylo

S elánem se ženu
do nových dní.

Věští mně štěstí,
které potřebuji.
Sálám teplo,
z Tvé citlivé dlaně.
Nabíjím si
baterky,
abych vydržela
dlouhý maratón.

Jsem přespolní běžec,
nové boty mám do zásoby.

Mé svaly nevyměkly,
trénuji v sobě
sportovního
ducha.
Nikdy jsem své
pomyslné tretry
nepověsila na hřebík.
Jen jsem si zdánlivě
odskočila do kuchyně.
A ta dvacetiletá
pauza způsobila,
že nejsem tak
svalnatá
jako Jarmila Kratochvílová.
Nový odštavňovač
udělá své,
z kopřiv si vymačkám
zázračné šťávičky.
Až se mně rozzáří tvářičky ,
v létě slezu stráně,
přidám kolo , Český ráj,
za dcerou do Slovinska,
to bude ten pravý ráj.
Už aby to bylo
koncem června se uskutečnilo.
Autor devcatko z jetele, 17.03.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné plány:)

17.03.2008 20:33:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí