Předstíráš

Předstíráš

Anotace: Nebo opravdu nic nevidíš???

Když říkám, že je to v pořádku -
nevěř mi jen ti lžu!!!
Tvrdím ti, že mi nechybíš,
ale já tě potřebuju!!!

V noci nemůžu spát,
ale tobě říkám,
že neklidné noci neznám.
Stále se usmívám,
když se otočíš - pláču.

Neumím ti přiznat pravdu
a radši dál hraju tuhle podivnou hru!
Škoda, že neznáš její pravidla
nebo to jen přestíráš???
Autor Kariš, 17.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko říct:/

17.03.2008 21:09:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí