Dášenko

Dášenko

Anotace: Jen pro tu jedinou!

Dášenka!

Jsi holka statečná,
proto jedinečná a báječná.

Věřila jsem ti ve všem,
nezklamala si v ničem.

To si ho zasloužíš,
ty to víš,
protože si mi statečnost dokázala,
tím sem se ho vzdala.

Já ti za to děkuji,
štěstí ti přeji,
sama víš jak to je,
jak se život žije.

Jsem velkým důkazem,
že hýbeme osudem.

Dej na mé rady,
jsem pro tebe navždy tady.

Ovšem jen omezeně,
ale zklamu tě.

Už tady nechci být a koukat,
a jen uvazovat.
Jak svůj život zlepšit,
nebo ukončit.

A tak se vracím k tomu co umím,
a ty víš co myslím tím,
mě život už cestu ukázal,
a filip mi jí vzal!

Ale jen na chvíli,
to co jsme spolu byli,
už je konec opravdový,
a můj životem opravený!

Dášenko miluj ho,
stojí to za to!
Autor Vacluvka, 17.03.2008
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí