Létající básník

Létající básník

Anotace: básníkova duše, kterou odhalilo opium

Iracionálních myšlenek tok,
co spustil se na poušti vět,
poskládá v mžiku pár slok
básník, jenž miluje svět.

Miluje své noční výlety
do tajných hlubin vesmíru.
Do svitu bělostné komety
píše své poselství míru.

Lehounkým krokem se vznáší,
rozvířil hvězdný prach,
černobílé fráze barvami plaší,
rozpíjí planý strach.

V náruči dávky opia
prožívá zkresleně reálný sen,
který v minutě se rozplývá
a začíná nový den.
Autor mňousek, 17.03.2008
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Belmon, blue, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :)

17.03.2008 23:06:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí