Posledních pár slůvek for Andrew

Posledních pár slůvek for Andrew

Anotace: :)

Zbavila jsem se břemena,
které mě tížilo.
Pomalu zapomínám na všechno,
co nás tolik sblížilo.
začínám žít nový život lepší a bez tebe,
přesto tahle básnička je ještě pro tebe.
Chci jen abys věděl, že k tobě já už se nevrátím
i kdybys mě tisíckrát prosil,
i kdybys mi každý den květiny nosil.
Ty totiž nejsi schopný mít rád,
umíš jen ničit, ubližovat a zrazovat.
Dávám ti sbohem s úsměvěm a konečně teď jsem šťastná
a dej pane bože ať už nikdy nejsem tak trapná...
Jako s tebou...
Autor Janica, 18.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by víc lidí našlo odvahu říct těch Posledních pár slůvek pro... a dosadit jméno. Moc se ti to povedlo.

18.03.2008 13:18:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí