Jen Tvá Milost

Jen Tvá Milost

Anotace: ..

Vstupuješ do mě, anebo já do Tebe
prostřednictvým Ticha dostal jsem se do Nebe
Zbytečný jsou slova, věty i ty slušný fráze
Tobě dávám vděčnost, Ty mě vedeš do Extáze.

Minulost je hořkost pohřbená v zapomění
budoucnost seju TEĎ, proto přítomnost se cení
proto nevědomost se mění pomalu na Osvícení
dokud nepřijde Světlo, z temnoty východisko není.

Zažil jsem Nebe a prožil jsem peklo
sytil jsem temnotu a viděl jsem Světlo
vím jaký je sloužit a vím co je toužit
můžu radostně běžet, nebo sklesle se ploužit.

Život je stezka a daleko je Cíl
nemusíš se bát, že bys k němu netrefil
k jednomu Vrcholu vedou všechny cesty
zahoďme ego, neprůstřelný vesty.

Jednou je teplo a pak zase zima
chvíli svítí slunce a pak zase měsíc
všichni se měníme, mění se i klima
takových jako já, běhá tady tisíc.

Každá svíčka jednou zhasne
ale oheň existuje dál
a tak svoje zbraně tasme
zvítězí ten kdo hrál
Srdce je zbraní a zároveň i terčem
ale mysl se nám brání, zběsile mává mečem
pouští na nás hrůzu a pak se zase vtírá
Srdce, která nezná slabost nikdy neumírá.

Bez Tebe jsem mravenec, ale s Tebou řvoucí Lev
už chci jenom Tebe, jsi můj dech a jsi má krev
co za něco stojí, je cítit Tvou přítomnost
lidi se Tě bojí, ale pouštíš Soucit a né zlost
je to jejich nevědomost,duchovnost není slabost
Ty jsi veškeré Naplnění, Síla a Moudrost
není den a není noc, není zákon a pravomoc
existuje jen Tvá Milost-moje jídlo-moje moc.
Autor Andakar, 18.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí