Tichý nájemník

Tichý nájemník

Anotace: opět k písni...

Zamknu se znovu ve svý hlavě
srdce volá po nápravě
dřív jsem se měla jenom hravě

Mé tiché neštěstí
nikdo ho nevidí naštěstí
kdy začít znovu žít se mi poštěstí
mlčky čekám...

Mé tiché neštěstí
nikdo ho nevidí pro mě naštěstí

přání skromné
mlčky čekám...

Mé tiché neštěstí

...na lásku.
Autor PPetrushka, 18.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí