Běh..

Běh..

Anotace: .. jak o závod

Běh jak o závod, ztratit body
zakopnout v cílu do náhody
to jsem prý neměl, fatal error
teď budu ještě větší zero

gravitace mě táhne k zemi
kde s přáními je rybka třemi?
noří se tuze ráda ke dnu
zázrak je spíše v nedohlednu

hlavolam řeším, jestli můžu
na mouku mlít se v Mulenrůžu
pakli se zdarně nepomelu
ať semelou mě na prach dělu

nechám se narvat do tý díry
vylítnu, plný, v sebe víry
vidíš mě pádit nebem, zlatí?..
komu Bůh, tomu všichni svatí
Autor Petbab, 18.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Flamy, Simísek, Šerák, labuť, Varda, Bíša, Traci, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš recht, tak jsem závěr básně po půlnoci předělal

19.03.2008 01:07:00 | Petbab

uběgaj malčik!!!:D

18.03.2008 20:06:00 | Šerák

Zvedni se a běž dál :-)

18.03.2008 19:02:00 | Varda

Šmouha sem, šmouha tam ...

18.03.2008 18:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí