Pocity

Pocity

Anotace: Nastav náruč, vyjdi vstříc, od života získáš víc

Pocity
Máš-li hlavu ve svém klíně,
city vypusť ze staré skříně.
Jednoduše pusť je ven,
začni život plný změn.

Nepřežívej,ale žij,
probuď v sobě skrytou tvář,
každý den duši radostí myj,
prolistuj si vlastní snář.
Neotáčej hlavu zpět,
prožij si pohádkový svět.

Zapomeň na pomluvy okolí,
poslouchej hlas svých úst,
vždy každá rána přebolí,
nechej strom krásy z plna růst.

Máš prázdný život plný skvrn?
Láska pomůže zničit tento trn.
Nastav náruč, vyjdi vstříc,
od života získáš víc.
Autor Dreamer, 18.03.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí