Tlukot

Tlukot

Anotace: O srdci

Buch, buch, buch, buch, buch.
Je to člověk? Je to duch?
Ne, to pouze tvé srdce bije
a dává na vědomí, tady někdo žije!

Rozlišit – žije nebo přežívá?
To někdy snadné nebývá,
však tvé srdce tluče čistě,
ty prostě žiješ – to vím jistě

a čím víc jsi mi bližší,
tím víc tvé srdce slyším.
Tluče na správném místě,
pomalu – avšak jistě,
buch, buch, buch!
Autor Obyčejný básník, 10.07.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prijde mi to jako krasna basen snoubici se s peknou rikankou. nevim proc. :) Ale je to hezke. 80

07.04.2006 21:15:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí