Radostí se chvěju

Radostí se chvěju

Anotace: *** Osmička

Mám ráda číslo osm.
Nevím proč,
ale má dvě bříška.
V jednom zdraví
přebývá,
v druhém štěstí
ukrývá.

Hele osmičko,
kampak jsi se
vypravila,
celá se tak
vymódila?

Jsem osmička
nového
letopočtu,
roku svého
narození,
dnes je den
osmnáctého března,
kterým se všechno
v dobré mění.
Každá hodina,
minuta i vteřina
vyletí do éteru,
že štěstí přináším,
radostí se chvěju.
Autor devcatko z jetele, 18.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: n.Pixie, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné ;o)

19.03.2008 22:02:00 | n.Pixie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí