Kdo to byl?

Kdo to byl?

Anotace: Momentální nápad.:-)

Dýka v zádech,
cévy porušené,
poslední nádech,
srdce rozrušené.

Kdo to byl?

Svatební šaty krví pokryté,
láska ukončená,
mé slzy ukryté,
už jsi poučená?
Autor zejzen, 19.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Anejet, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí