Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Porad me boli srdce z jednoho nestastneho dne a to me inspiruje...

Jen těžko se zapomíná na člověka, kterého si měl rád,
Asi proto tu teď sedím a nechce vůbec se mi smát,
Ale ještě hůř se zapomene na někoho koho jsi miloval.
Jak vyhnat Tě ze svého, srdce kam si se mi schoval?

Mám Tě hluboko v srdci, a nevím jak dostat Tě ven mám,
Jak vymazat Tě z hlavy když Ty chceš být sám.
Zmizel si a já teď mám v hlavě pěkný zmatek,
Zbyly mi oči pro pláč a v duši velký smutek.
Autor seherzada, 10.07.2005
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí