O lásce někdo řekl, že není

O lásce někdo řekl, že není

Anotace: ...a měl asi recht...věnováno té, která ví, ale nachápe (a když bude mít trochu štěstí tak ani nikdy nepochopí)

O lásce jednou někdo řekl, že není

/stačí když mě jen jednou ještě políbíš
a já upadnu v zapomění/

Kdosi psal citáty
a vzdychal nad nespravedlností slz
-pro všechnu tu bolest si vybral právě svět-

stál na prahu s vajglem na botě
a stačilo se jen usmát na půlku rtu
/je kyselá noc jak poháry vín
a hořká a černá
v náruči manekýn/

nežijem víc než pár stovek let
a vzduch je tak plný vůněmi chyb
motýlí křídla dnes zapadla sněhem
vylétla poprvé, vylétla naposled

A ona měla splašené oči
přelétly přese mne jak párek vran
a pro něj byla jen další z těch
které se choulí
do závětrných stran

"bojím se o tvé ruce moje milá
bojím se, že se v nich nevyznám"
Autor Rozárenka, 19.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 26
Poslední tipující: s.e.n, blue, Zamilovaná do nezamilované doby, WhiteSkull, Traci, Barunka=o), Favi, Vlk v rouše, C.alwen, d---, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebudu odporovat.Často však říkáme,že něco není,že nám to nechybí,ale přitom ve svém nitru víme že opak je pravdou.

25.03.2008 19:42:00 | s.e.n

a vzduch je tak plný vůněmi chyb
...moc pěkná báseň

24.03.2008 01:47:00 | blue

mi se taky libi, ty moje lásko :-* hehe :D vzpomínáš? :-) mám přijít na Velikonoce? :-) uděláme si hezkej den a tak :D

btw... nemuzu dneska :(

22.03.2008 09:42:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

skvela basen...vajgl na bote a tak...fakt bomba...libi se mi..

22.03.2008 08:58:00 | veronika

Pamatuju si to jako by to bylo dnes...když si řekla, že láska není...

20.03.2008 14:47:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí