Povězte mé milé

Povězte mé milé

Anotace: ...

Povězte mé milé,
ať mě nečeká k večeři.
Zní z lesa,
když se zešeří.
Povězte mé milé,
ať mě nečeká.
Cesta domů
je tak daleká.
Povězte mé milé,
že na ní myslívám.
Vždy když
večer usínám.
Povězte mé milé,
vojna končí.
Již brzičko
se službou se loučím.
Povězte mé milé,
byl jsem poražen.
Zákeřnou kulkou
já byl zavražděn.
Autor Dindane, 19.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi Nikolu Šuhaje z Balady pro banditu :)

19.03.2008 17:59:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí