Sněžilo...

Sněžilo...

Anotace: - Tak tohle jsem napsala v 5 třídě !! :-D doteď nechápu,jak jsem na to tehdy přišla.. ;-)

Sněžilo...
A drobné vločky běloučké zdobily jí řasy.
Sněžilo...
A v lehkém vánku mrazivém jí vlály černé vlasy.
Sněžilo...
A pod bílou peřinkou krajina tiše spala.
Sněžilo...
On přistoupil - a ona ho objala..
Sněžilo...
A oba se jen tiše poddali svým snům..
Sněžilo...
On přivřel víčka a přisál se jí k jejím rtům..
Autor Pisatelka, 19.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí