Kobka

Kobka

Anotace: Jen jeden velice zivy sen z dnesni noci.

Krev stéká po mramorových zdech,
V hrdle zamáčkla oprátka můj dech.
Bolestivý řev vychází ze sklepa
A vůně krve s ním.
Kdo nahlédne tam, uvidí jen stín.
Však pár kroků ujít stačí,
Pak šplouchnutí jak se boty
V tělesných tekutinách smáčí.
A hle, mučírna jak ze zlého snu.
A já jako kat se tam pýchou dmu.
Hlava s páteří z těla vytržená
Se groteskně směje opřená o zeď.
Na křesle z řetězy připoutána dívka,
Oči nemá, ty jsou ve sklenici před ní
Naložené v lihu.
A z rány v břiše jí střeva jako lana visí.
V koutě nohy bez těla, a ruce bez prstů.
Kdo se mnou hrá, tuhle prapodivnou hru?
Od stropu řetěz s řeznickým hákem
Co mladík na něm za krk visí.
Na holém těle rány, pokryté všemi hnisy.
U zadní stěny, kůly jako ostny trčí,
Na každém z nich člověk,
Živý co neskutečnou bolestí tam ječí.
Hle, stará skříň plná zkrvavených kostí,
A před ní já, oči mi planou zlostí.
A zklamáním a kdoví čím.
Vidím se, jak kouřící vnitřnosti
Z vlastního těla vyrvané
Tam jím.
A pak se cizí rukou v kobce popravím.
Autor Johny Styx, 19.03.2008
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, dream in emptiness, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je opravdová....dobrá...závěr naprosto skvělej..takhle zpracovanej vztek na všechno se mi líbí, fakt dobrý...

31.03.2008 12:23:00 | Noc17

Ajaj - myslím, že má fantazie mi po tomhle čtení na dobrou noc, moc něžné sny nepřinese...

19.03.2008 19:00:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí