Modlitba

Modlitba

Anotace: Prý všechny cesty vedou do Říma, přeji si jediné, ukaž mi tu mou...

Políbím křehkou kopretinu-
tu, co tolik ráda mám
a připustím si nejhorší svou vinu,
že pro nenávist lásku polykám.

Prosím ať nechci víc, než můžu mít,
prosím tě, ať lásku v duze zřím,
prosím, ať naleznu svůj vytoužený klid,
prosím, dej cestu, dej i Řím.

A kdybych toho přece tolik chtěla
(kolik je snů, co máš ty vyplnit)
tak stačila by minuta mi celá,
ve které prozřela bych, směla pochopit.

A potom odhodím i poslední svůj šat,
nač nosit jej, když duše uviděla,
jak krásné je, jen vědět- mám tě rád-
jak vzácné je, když duše předčí těla.
Autor Dilla, 19.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Badya, sarycek, WhiteSkull, D´Aninka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí