Windsurfing

Windsurfing

Anotace: ...život je mnohdy hodně podobný hladině rybníka...

Na hladině rybníka
je plno pestrých plachet,
surfaři tu zkoušejí
poetický balet.

Jeden se sotva narovná,
zpátky do vody padá,
nedaří se mu udržet
ve větru rovnováha.

Druhý je dosti zkušený
a balanc těžko ztrácí,
ale přemíra důvěry
se také nevyplácí.

Třetí nevnímá okolí,
plachtí si vlastním světem,
slyší, co smysly napoví,
má vládu nad tím letem.

***

Kterým směrem dál poplujem,
kde břehy navštívíme,
to jen vítr neurčuje,
my plachty nastavíme...
Autor Cecilka, 11.07.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí