Ztracené iluze

Ztracené iluze

Anotace: ...

Ztracené iluze
Co krok, to jedna
Chodníky praskají ve švech
Ztracené za chůze
Do nedohledna
Nároží chtěla by ještě

Plouží se po nocích
Jak hosté z baru
Trousí se k penónům stanic
Kde chvilku klábosí
Jen tak, bez taláru
Soudy svět obrátí na líc

Ztracené iluze
Topí se v loužích
Snad někdo stéblo jim podá
Půjčí šat po múze
Nechá je ožít
V loužích jich přece je škoda
Autor Jn.s, 20.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, WhiteSkull, labuť, Belmon, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo je jednou nemá ...

20.03.2008 16:13:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí